Zwangerschapsmassage

Mama Relax
behandeling/massage*

Mamamassage

bloem

Hawaiiaanse zwangerschapsmassage, klankschaaltherapie, healing pulse massage:

Mijn energetische zwangerschapsbehandeling brengt jou en je kindje volledig tot rust!

Uniek in Limburg!

Als je zwanger bent is ontspanning juist heel welkom. Door alle drukte zit je misschien teveel in je hoofd. Door deze behandeling ga je volledig in ontspanning en maak je meer contact met je lichaam. Zo maak je makkelijker contact met je kindje in je buik. Kleine kwaaltjes en pijnen in het lichaam worden verzacht.

We beginnen deze energetische behandeling met een warm, relaxerend magnesium/ lavendel voetenbad en klankstoel massage. Daarna mag je heerlijk plaatsnemen op de behandelstoel. Je gaat op je zij liggen, op je buik liggen is niet goed voor je lichaam, zelfs niet met een speciale mama massagetafel. Met kussens maken we er een fijne ligplaats van. Laat je verder meevoeren door klanken, zachte pulsemassage en de Hawaiiaanse zwangerschapsmassage.

Zwangerschap ontspanning massage
Zwangerschap ontspanning massage

Wat doet deze energetische zwangerschapsbehandeling?

  • Verbinding met je kindje
  • Ontspanning voor je lichaam
  • Vanuit je hoofd naar je lichaam
  • Verlichting zwangerschapskwaaltjes zoals zware benen, slecht slapen

Hawaiiaanse zwangerschapsmassage

 

Een zachte, helende zwangerschapsmassage uit Hawaii. Met liefdevolle aanraking, ook wel Aloha genoemd, maak ik contact met jou en jouw kindje in de buik.

Deze zwangerschapsmassage helpt bij het loslaten van spanningen in het lichaam, de geest en de ziel.

Het ritme van de lange, vloeiende en verbindende massagetechnieken lijken op de Hawaiiaanse Hula dans. Boven- en onderlichaam wordt gemasseerd met langzame, verbindende bewegingen. Er wordt ook met de onderarm gemasseerd.

Ze geven een heerlijk ontspannend, omhullend en koesterend gevoel. De aanrakingen zijn mindful en met aandacht voor jou en je kindje. Ik gebruik warme, natuurlijke olie, zodat jouw huid ook goed gevoed wordt.

Deze massage is ook heel fijn voor mij om te geven, ik masseer namelijk 2 mensen tegelijk. En ik heb zelf vanaf mijn 5e tot mijn 14e jaar aan Hula dans gedaan, dus het zit mij echt in het hart.

Post Partum ( na de zwangerschap)

Deze behandeling mag je ook na je zwangerschap doen(post partum behandeling). Je lichaam heeft hard gewerkt afgelopen 9 maanden. Om je lichaam te ondersteunen is het belangrijk om er aandacht aan te geven. En dat kan met deze fijne massage.

Na de behandeling mag je even bijkomen met een glaasje water of thee.

 

* Energetische zwangerschapsbehandeling met voetenbad /klankschaal/Hawaiiaanse & pulsemassage: 70 min. 
* tijd is incl. kort intakegesprek en nagesprekje

*niet tijdens eerste 3 maanden van de zwangerschap

Massage benen zwangerschapsmassage

 

 

 

bloem

Voor meer informatie over zwangerschapsbehandelingen en babymassage heb ik een aparte Instagrampagina gemaakt. Volg je mij daar ook?