Over Reiki

Over Holistic Pulsing

bloem

Reiki Healing: ontspanning op fysiek, emotioneel en mentaal gebied

 

Reiki energie wordt ook vertaald als universele levensenergie. Alles wat leeft is opgebouwd uit deze energie, die zorgt voor bloei en herstel van onbalans.

Door heftige emoties, stress of andere oorzaken kunnen er blokkades in het lichaam komen waardoor deze levensenergie niet meer vrij kan stromen. Dit leidt tot fysieke klachten en een gevoel van onbalans.

Door middel van handoplegging op het hele lichaam wordt deze levensenergie doorgegeven. Hierdoor gaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan het werk en gaat uiteindelijk de energie in het lichaam weer stromen. De reiki energie vind zelf zijn weg naar plekken waar dit nodig is. Zo kunnen fysieke en mentale klachten verminderd worden.

 

 

reiki

Waarom Reiki Healing?

 

– afvloeien van alledaagse stress

– heft blokkades in het lichaam op

– ontlading van spanningen ( fysiek en mentaal)

– betere energiedoorstroming in het lichaam

– je komt in het hier en nu

– verzacht fysieke en emotionele pijn

 

reiki

Voor wie:

Reiki healing kan voor iedereen gebruikt worden. Hieronder een aantal situaties uitgelicht:

 

  • Baby’s: Algemene ontspanning en gezondheid,  fysieke klachten
  • Zwangerschap: Algemene ontspanning en gezondheid, bij onrust, angst en spanning voor bijvoorbeeld de aanstaande bevalling. Reiki Healing mag ook in de 1e 12 weken van de zwangerschap gegeven worden
  • Kraamtijd (post partum) Herstel en doorstroom van energie, blokkades tijdens zwangerschap & bevalling. Reiki Healing mag vanaf de eerste dagen na de bevalling al gegeven worden.
  • Business: energielevel, ontspanning en gezondheid van de ondernemer en het personeel. Opgepikte energie van bijv. cliënten waarmee gewerkt wordt, wordt geholpen om af te voeren.

Reiki Healing

Reiki HEALING, dat is waar we over spreken. Healing betekent in dit geval dat JOUW lichaamsenergie zichzelf gaat herstellen.