Over praktijk

Over praktijk

Kom tot rust in mijn praktijk Beauty & More Maastricht. Deze is rustig gelegen in Zouwdalveste, aan de rand van Maastricht. Parkeren kan gratis voor de deur.

Bij binnenkomst ruik je de heerlijke geuren van aromatherapie. De klanken van klankschalen zullen je verder tot ontspanning brengen.

Ik vraag je bij binnenkomst om je schoenen uit te doen. Je mag zelf sokjes meenemen of bij mij een paar anti-slip sokjes lenen.

Ook vraag ik je om het geluid van je telefoon uit te zetten, inclusief de trilfunctie. Het trillen van je telefoon in je tas tijdens de behandeling brengt je geen rust.
Helemaal uitschakelen van je telefoon en ook een paar uurtjes na de behandeling uit laten staan is nog veel beter. Probeer het maar eens. De keuze is aan jou.

Tijdens de behandeling is het fijnste om makkelijk zittende kleding aan te hebben zonder knopen/ritsen etc. Deze kunnen bijgeluiden geven tijdens de behandeling met klankschalen.

De behandelingen camouflagetherapie, Skin Flow of Skin Balance kunnen (deels) vergoed worden door de aanvullende zorgverzekering. Ook hebben veel bedrijven een traject voor vergoeding bij burn-out of PTSS.

Wees welkom!

Audrey