Over mij

Over Audrey

“Hoi, mijn naam is Audrey en ik help jou graag om lichaam en geest in balans te brengen, zodat jij weer beter kunt functioneren in het dagelijkse leven. Ik doe dit met holistische behandelingen: o.a. klankschaalmassage, Pulsing Massage, Reiki Healing.  Deze energetische behandelingen ondersteunen het zelfgenezend vermogen van het lichaam. En zorgen voor meer rust en ondersteunen het immuunsysteem.“

Tijdens mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste/massagetherapeute ontdekte ik dat stress en onrust veel voorkomt in onze maatschappij. Het leven vraagt veel van ons tegenwoordig: werk, gezin, sociale contacten, sporten etc. Het percentage burn-out is nog nooit zo hoog geweest.

Veel cliënten kwamen dan ook bij mij voor een stukje ontspanning. Zij vertelden mij dat alleen al het binnenlopen in mijn praktijk hun tot rust bracht.

Ik ben mijn praktijk gaan uitbreiden met meer holistische behandelingen om lichamelijke en geestelijke rust te brengen.

Zelf ben ik een aantal jaren geleden in aanraking gekomen met klankschalen. De eerste keer was ik verrast hoeveel ontspanning dit mij bracht, fysiek en mentaal. Dat er verder nog niet veel over te vinden was, verbaasde mij.

In Nederland gaan we pas actie ondernemen als we klachten krijgen. Dan gaan we naar de dokter en heel soms zoeken we verder naar andere therapieën. Terwijl preventief werken aan een gezond lichaam veel beter is. Stress zet zich vast in het lichaam. Help je lichaam en geest om in balans te zijn, zodat je erger kunt voorkomen.

Over mij

 

Aanraking, ontspanning en connectie met je lichaam is belangrijk in alle fases van het leven. Ik wil graag al zo vroeg mogelijk in het leven ontspanning kunnen aanbieden, beginnende tijdens de zwangerschap. Ik heb mij gespecialiseerd in gezondheids en ontspanningsbehandelingen rondom de zwangerschapsperiode. Kijk hiervoor bij Mama & More.
Hier vind je ook workshops Shantala babymassage . Door het volgen van een workshop kan de moeder of vader dan zelf  ontspanning geven aan het kindje en de connectie tussen moeder/vader en kind vergroten.

 

Over mij

Energetische behandelingen zoals KlankschaalmassagePulsingmassage en Reiki Healing staan nog in de kinderschoenen in Nederland en worden vaak geassocieerd met zweverigheid, alternatief en vreemd. Veel mensen weten zelfs helemaal niet van het bestaan van deze behandelingen.

Mijn missie is daarom ook om deze “alternatieve” behandelingen meer regulier te maken. En om meer preventieve zorg te bieden, zodat we gezonder kunnen blijven. En niet pas aan de bel trekken als we klachten hebben.

Gezonde huidverzorging hoort bij een gezond lichaam. Je huid is je grootste orgaan. Dat wil je ook graag op de juiste manier verzorgen. Daarom adviseer ik jou graag over welke gezonde producten van Dr. Baumann geschikt zijn. Ik heb al veel mensen mogen helpen naar een gezondere huid.
Heb je vragen over mijn behandelmethodes? Neem contact met me op, ik help je graag.

Met warme groet,

Audrey

Ps: Alle foto’s op deze website zijn door mij gemaakt. Kijk op de website: www.fotografieaudrey.nl voor mijn portfolio.