Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Audrey Hensen en ik ben eigenaresse van Beauty & More Maastricht.
Houd jij ook van een natuurlijke, holistische manier van huidverzorging en lifestyle en geloof je niet in 10 jaar jonger binnen 10 dagen? Dan ben je op het juiste adres!

Dagelijkse verzorging van je huid thuis wordt vaak over het hoofd gezien. Terwijl dit juist zo belangrijk is! Je gaat toch ook niet alleen maar 2x per jaar op controle bij de tandarts zonder tussendoor je tanden te poetsen?

Ik geef je graag advies over welke verzorgingsroutine met welke producten je dagelijks kunt gebruiken van Dr. Baumann. Deze producten zijn geschikt voor iedereen: man, vrouw en kind. Dr. Baumann is vooral geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid of aandoeningen zoals eczeem, psoriasis, acne etc. Maar ook zeker voor degene die een natuurlijk product zoekt om de huid te verbeteren.

Ook is je levensstijl belangrijk. Ik geef je graag informatie over welke voeding geschikt is om een mooie huid te verkrijgen. En dan natuurlijk beweging, ontspanning en slaap. Deze onderdelen maken allemaal deel uit van een healthy aging leefstijl.

Audrey_Salon

Ik vind het fijn om vrouwen uit te leggen hoe ze hun huid op een natuurlijke manier kunnen verzorgen zodat je een frisse look kunt behouden door de jaren heen. Dit betekent niet 10 jaar jonger binnen 10 dagen of volledig rimpelloos door het leven gaan.

Als je je huid verzorgt met de juiste producten en de juiste levensstijl aanhoudt, kun je heel veel winst boeken. En dat met maar minimale tijd per dag!

Iets moois creëren! Deze zelfde visie vind ik terug in fotograferen. Een mooie reportage maken vind ik heel leuk om te doen. Bezoek ook eens mijn fotografiewebsite >> -klik hier-<<

Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Huidadvies
Voor huidadvies klik hier
Dr. Baumann
Voor meer informatie over producten van Dr Baumann klik hier
Workshops
Voor de verschillende workshops klik hier
Blog
Voor mijn blog over beauty en fotografie klik hier
Fotografie
Voor mijn werk als fotograaf klik hier
Adresgegevens
Goedendagruwe 3
6218 WB Maastricht
T: +31646293948
E: info@beautyandmoremaastricht.nl
KvK: 59820977
Sluit Menu