Over Pulsing Massage

Over Holistic Pulsing

bloem

 Pulsing Massage: De kracht van zachtheid

 

Pulsing Massage is een zachte, holistische behandelmethode van het lichaam. Het is een combinatie van rollende, wiegende, stretchende en pulserende bewegingen die het lichaam in ontspanning brengt.

Als je een steen in het water gooit, zullen golfjes ontstaan. Zolang er geen blokkades zijn, rimpelen de golfjes mooi door. Zo werkt het ook in ons lichaam. Spanning in het lichaam kan worden losgelaten door het lichaamsritme te beïnvloeden met Pulsing Massage.

Over Holistic Pulsing

Ons lichaam bestaat voor meer dan 70 % uit water. Door de Pulsing Massage behandeling worden deze lichaamsvochten in beweging gebracht. Spanningen worden losgelaten en eventuele blokkades, fysiek en mentaal, worden losgelaten.
Vergelijk het met het wiegen in de baarmoeder of als baby, dit koesterende gevoel geeft warmte en geborgenheid.

De Pulsing Massage werkt positief op pijnlijke gewrichten. De gewrichten worden gesmeerd en er wordt extra doorbloeding gecreëerd, waardoor pijnklachten afnemen.

Over Holistic Pulsing

Voor wie:

  • Lichamelijke en geestelijke klachten o.a. stress, burn-out etc.
  • Algemene ontspanning, veel in het hoofd zitten.
  • Fysieke klachten zoals fibryomalgie, reuma, gewrichtsklachten.
  • Ontspanning tijdens zwangerschap vanaf 3 mnd.
  • Herstel van het lichaam na bevalling ( postpartum periode)
  • Zachte ontspanning voor kinderen
  • Preventieve gezondheidsbehandeling: voorkomen van ernstige stress/burnout

De helende werking van Pulsing Massage stopt niet als er gestopt wordt met pulsen. Na de behandeling voel je nog steeds de pulsjes door het lichaam gaan. Sommige mensen voelen dit nog enkele dagen erna. Het is belangrijk om veel te drinken na de behandeling, zodat vrijgekomen afvalstoffen goed afgevoerd worden.