Zwangerschapsmassage

Hawaiiaanse Zwangerschapsmassage*

Mamamassage

bloem

Een zachte, helende zwangerschapsmassage uit Hawaii. Met liefdevolle aanraking, ook wel Aloha genoemd, maak ik contact met jou en jouw kindje in de buik.

Deze zwangerschapsmassage helpt bij het loslaten van spanningen in het lichaam, de geest en de ziel.

Het ritme van de lange, vloeiende en verbindende massagetechnieken lijken op de Hawaiiaanse Hula dans. Boven- en onderlichaam wordt gemasseerd met langzame, verbindende bewegingen. Er wordt ook met de onderarm gemasseerd.

Ze geven een heerlijk ontspannend, omhullend en koesterend gevoel. De aanrakingen zijn mindful en met aandacht voor jou en je kindje. Ik gebruik warme, natuurlijke olie met aromatherapie, zodat jouw huid ook goed gevoed wordt.

Deze massage is ook heel fijn voor mij om te geven, ik masseer namelijk 2 mensen tegelijk. En ik heb zelf vanaf mijn 5e tot mijn 14e jaar aan Hula dans gedaan, dus het zit mij echt in het hart.

Post Partum ( na de zwangerschap)

Deze massage is ook heel fijn om je lichaam te laten herstellen na de bevalling (kraamtijd/post partum behandeling). Je lichaam heeft hard gewerkt afgelopen 9 maanden. Om je lichaam te ondersteunen is het belangrijk om er aandacht aan te geven. En dat kan met deze fijne massage.

 

 

Zwangerschap ontspanning massage
Zwangerschap ontspanning massage

Wat doet deze energetische zwangerschapsbehandeling?

  • Verbinding met je kindje
  • Ontspanning voor je lichaam
  • Vanuit je hoofd naar je lichaam
  • Verlichting zwangerschapskwaaltjes zoals zware benen, slecht slapen

Magnesium voetenbad

Magnesium is de grote regelaar in ons lichaam. Het is betrokken bij honderden processen en draagt bijvoorbeeld bij aan de werking van onze spieren, de aanmaak van energie en ons waak/slaap ritme. Een tekort kan vervelende gevolgen hebben voor je gezondheid. Beenkrampen en rusteloze benen zijn ook vaak het gevolg van een tekort aan magnesium.
Ook bij zwangeren is extra magnesium aanbevolen.
Via een warm voetenbad wordt magnesium goed in het lichaam opgenomen.
Heerlijk geurende essentiële oliën worden toegevoegd aan het voetenbad voor extra ontspanning en verfrissing.

Te vinden in:  Mama Relax.

Massage benen zwangerschapsmassage

 

 

 

bloem

Voor meer informatie over zwangerschapsbehandelingen en babymassage heb ik een aparte Instagrampagina gemaakt. Volg je mij daar ook?