Babymassage

Workshop Shantala Babymassage & Yoga

Babymassage

bloem

Leer zelf je kindje te masseren tijdens deze workshop Babymassage bij Beauty (Mama )& More Maastricht.

Beste is om zo snel mogelijk te beginnen met massage na je bevalling. Je kindje zal sneller gewend zijn aan het masseren.

Kies daarom ervoor om 1 workshop tijdens je zwangerschap(sverlof) te volgen (voor je bevalling) en 1 workshop na je bevalling. Tijdens je zwangerschap leer je dan de massage op de pop en krijgt de reader al mee naar huis. Voordeel hiervan is, dat je al vroeger kunt beginnen met masseren na je bevalling, je hebt dan al veel van de massagetechnieken geleerd.

Of je kiest ervoor om de 2 workshops te volgen als je net bevallen bent, vanaf ongeveer 6 weken tot 9 maanden na de bevalling.

 

 

Inhoud Workshop Babymassage

BabyDe workshop wordt gegeven in 2 sessies ( 60  min. per keer)

Tijdens de workshops wordt de Shantala babymassage stapsgewijs aangeleerd. Ook worden de yogaoefeningen aangeleerd die je na de massage kunt toepassen. Speciale massagetechnieken voor darmkrampjes zijn ook een onderdeel van de workshop. Ook wordt er aandacht besteed aan de huidverzorging van je baby. En je mag de producten van Dr. Baumann voelen en uitproberen.

Lichaamstaal, het stimuleren van de zintuigen en huidklachten wordt ook besproken tijdens de workshop. Ik leer je ook enkele ontspanningsoefeningen aan
die je zelf kunt toepassen voordat je aan de massage begint. Natuurlijk gebruiken we ook zachte geluiden van klankschalen om je baby tot ontspanning te brengen.

Er is natuurlijk tijd voor een drankje en er staat wat lekkers klaar. Je gaat naar huis met een reader en een Goodiebag van Beauty & More Maastricht. In de Goodiebag zit o.a. een coupon voor 10% korting op producten van Dr. Baumann.

Wil je graag met een groepje vriendinnen of bekenden van de zwangerschapsgym of -yoga deze workshop volgen? Dat kan zeker. De data kunnen dan aangepast
worden naar jullie wensen.

De workshop is ook heel leuk om te geven als kraamcadeau of babyshower cadeau. Ik maak graag een mooie cadeaubon voor je klaar!

 

Vanaf 2 personen: Totaalbedrag voor 2 x workshop, inclusief gebruik van producten, reader voor thuis, goodiebag, 10% korting op Baumann producten, hapjes en drankjes:

69,-

 

Privéworkshop (idem 2x)

129,-

 

Lees hier meer over het hoe en waarom bij Babymassage

Kijk hier voor informatie over de gezonde huidverzorgingsproducten van Dr. Baumann. Dr. Baumann heeft een speciale baby-en kinderlijn.